Hat i vardagen

Jag tvättade idag. Hatar det. Att vara beroende av en tvättstuga är verkligen värdelöst. Man kan aldrig spontantvätta, utan måste boka tid och vara hemma under de 3 timmarna det tar. Värdelöst. Men så är det i många bostadsrätter. Nåväl.

Jag hade tvättid mellan 18.30-21.00 idag och i min tvättstuga, som jag måste dela med en massa idioter, går det till som så att tiderna överlappar varandra. Och just idag skulle så klart någon tvätta tiden före mig, som slutar 19.00, och tro fan att människan inte är klar då. Det är exakt sådant som skapar hat i vardagen. Inte konstigt att folk går runt och misshandlar människor, snart kommer det väl ske ett mord i en tvättstuga i någon tragisk ort. Förmodligen Svedala. Mycket uppbyggt hat som måste komma ut på något sätt. Jag klandrar inte människan som snart kommer ta det här till en ny nivå, verkligen inte.

Här står jag, klar med tvättandet och redo att slänga in kläderna i torktumlarna/torkskåpet och så upptäcker jag att det är upptaget. Klockan var dessutom över 19.00! Då får jag stå där nere och vänta på att den där djävla idioten ska komma ner och ta ut sina kläder. Hur mycket fritid tror folk jag har egentligen? Det är inte direkt så jag vill tillbringa mina lediga stunder, genom att vänta på att folk ska bli klara i tvättstugan. Är väl visserligen fel att kalla det för lediga stunder, plural, med tanke på att jag bara har en lång ledig stund. Hur som helst vill jag fortfarande inte stå och vänta på någon idiot som inte klarar av att passa tider. Jag vågar nästan påstå att det förstörde min kväll.

Inte konstigt att vi går mot lågkonjuktur.....

Well, nu framöver är det dags att kasta lite bajs på andra bloggare. Först ut på listan är http://www.paow.se/. Vet inte om det är något ni läst innan? Hur som helst, don't bother. Jag mår fysiskt illa av att gå in på den bloggen. Vet helt enkelt inte om jag ska skratta eller gråta, lutar åt gråt för tillfället dock.

Vad som är ännu värre, om än inte särskilt förvånande då Sverige verkar vara ett land som är helt intelligensbefriat, är att bloggen enligt bloggportalen.se har 150 000 läsare i veckan. Jag menar kom igen människor, är ni verkligen så trötta på era liv att ni försöker ta livet av er genom att läsa dåliga meningsuppbyggnader och särskrivningar? Eller finns det verkligen 149 999 personer till i detta land som, precis som jag, njuter av att se ner på andra människor? "Paows" blogg är väldigt utmärkt då, för det är inte mycket läsning som krävs innan man inser att ja, jag är nog bättre än den människan.

För att ni ska slippa bläddra igenom hennes blogg på jakt efter de riktiga guldklimparna så har jag gjort det åt er, och det beror inte alls på att jag har för mycket fritid, något sådant existerar väl inte?

Hur som haver; http://paulinadanielsson.blogg.se/2009/april/randombruttan-fran-haninge.html

Kom igen, 150 000 läsare! På riktigt? Vem i helvete bryr sig? Inte fan kan det vara 150 000 människor i alla fall. Det hoppas jag åtminstone inte, för då blir jag mörkrädd. Var är landet på väg när människor som "Paow" kan tjäna pengar på att berätta om sin trötta vardag med ett språk som knappt går att läsa. Människan är ju 15 år gammal och har inte ens godkänt i svenska och engelska. Vad i hela fridens namn kan vara värt att läsa om hennes vardag? Enlighten me.

Jag har kanske bara 2 läsare, men tycker "bloggläsare" att hennes blogg är intressant vill jag inte ha fler. Håll er undan från den här bloggen.

RSS 2.0