Övervikt

Det har varit mycket tjat om fetma och övervikt under hela 2000-talet tycker jag och visst, det finns kanske mycket att diskutera om ämnet. Men man behöver inte krångla till det så förbannat mycket. Anledningen till att folk äter sig feta är nämligen mycket enkel. Det stavas fettlycka.

Vad är nu fettlycka då? Ni vet när man har smällt i sig en stor Big Mac med plusmeny på McDonalds, då känner man sig fruktansvärt nöjd med tillvaron, om man nu inte har bulimi men då stoppar man väl bara ett par fingrar i halsen. Det är i alla fall den lyckan man känner efter en fet hamburgare som är fettlycka. 

Och folk i västvärlden är ju, som bekant, oehört missnöjda med sina liv, rent av olyckliga. Anledningen till det är väl inte alldeles för svår att räkna ut. Villa, vovve, volvo kan det bli mer hemskt? Att sitta där med ett hus i Svedala som är belånat, barn på dagis och ett taskigt 9 till 5 jobb kan ju ta knäcken på vem som helst. Inte konstigt att människor söker lyckan på annat håll då. Det enklaste och mest lagliga sättet stavas McDonalds.

Absolut inget ont om McDonalds (eller Svedala). Jag äter ofta där, behöver också min dos av fettlycka. Kanske inte på samma nivå som de människorna som jobbar ihjäl sig, men ni förstår... Fritid är inte alltid en dans på rosor. Oftast, men inte alltid.

Kommentarer
Postat av: Berta

Äter du på McD i svedala ofta?

Inte för att va elak heller men de flesta överviktiga har sig själv att skylla! Hur svårt kan det vara att äta lite??? Flytta hemifrån så ska alla feta nog få se att det e lätt att gå ner i vikt, det e ju trist att laga mat! Jag hatar feta som klagar på att de e överviktiga, men sitter med handen i en fet flottig jävla chipspåse! MVH Berta

2009-04-28 @ 23:02:50
Postat av: Henrik

hårda ord "berta"

2009-04-29 @ 10:40:59
Postat av: Anonym

Sanningen är ibland hård "henrik"

2009-04-29 @ 17:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0